ﺑﺮﯾﺪ ﺗﻮ ﻗﺴﻤﺖ setting
ﺑﻌﺪﺵ ﺑﺮﯾﺪ ﺗﻮﯼ Account
ﺑﻌﺪ ﺑﺮﯾﺪِ پﺎﯾﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ
Delete my account
ﺍﮐﺎﻧﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻏﯿﺮ ﻓﻌﺎﻝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﯾﺪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﻭ ﺯﻧﺪﮔﯿﺘﻮﻥ ﻭ
ﮐﺴﺐ ﺩﺭﺁﻣﺪ ﮐﻨﯿﺪخنده